Blog

RSS

"Cartells de cinema del Museu Escolar de *Pusol", una exposició en el Centre Cultural Les Clarisses

28-12-2020


Durant el mes de desembre de 2020 i gener de 2021, el Museu de l'Escola de Pusol exhibeix al Centro Cultural Las Clarisas, una selecció dels nombrosos cartells de pel·lícules que conserva. La gran majoria d'aquests fons provenen del Teatre Kursaal, el nom donat al Gran Teatre al principi, que celebra el seu 100è aniversari el 2020.

L'exposició es divideix en una sèrie de seccions temàtiques que s'aprofundeixen en l'estètica del pòster durant els anys 1920 i 1930. El desenvolupament del cartelisme general va representar la revolució del disseny gràfic, amb artistes reals el reconeixement dels quals va créixer a mesura que l'art modern va evolucionar. Aquesta exposició busca rescatar aquests dissenyadors i mostrar aquests cartells de pel·lícules que van ser, durant moltes dècades, el recurs publicitari més utilitzat per la indústria cinematogràfica, expulsat, en l'actualitat, pels mitjans digitals.

Des del Museu de l'Escola de Pusol us convidem a conèixer, o recordar, aquests cartells penjats en corredors i sales de les sales d'exposicions d'Elx i els seus districtes.

L'admissió és gratuïta i es pot visitar del dimarts al dissabte, de les 10:00 a les 14:00, i de les 15:00 a les 18:00, mentre que el diumenge al matí fins a les 14:00.

Autor: Borja Guilló, tècnic del Museu de l'Escola i conservador de l'exposició.

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top